Меле между привърженици на Левски и ЦСКА разтресе Русе. Той е

...
Меле между привърженици на Левски и ЦСКА разтресе Русе. Той е
Коментари Харесай

Меле между левскари и цесекари окървави Русе

Меле между последователи на Левски и ЦСКА разтресе Русе. Той е станал в неделя вечерта, само че борбата бе раздухана по-късно, откакто очевидци описаха за нея. Има и един потърпевш - момче на 18 години, което е било признато в болница с контузия на главата. Очевидци разкриха пред Българска национална телевизия, че борбата стартирала от ултраси на Левски. Група от 15 души, въоръжена с бухалки и спрейове, се отправила от квартал " Дружба " в прилежащия " Здравец ", който се считал за " червен бастион. " Сините " заварили група " армейци " и почнало меле. То било прекъснато, откакто един от очевидците алармирал полицията. " Обадих се на 112 ", оповестил той на биещите се ентусиасти под балкона му, написа " Меридиан мач ".

" Изведнъж се чу страховит звук. Крясък, отново вик, псувни,тичане напред-назад. Като че ли множеството младежи бяха. В този миг от 4-ия етаж един човек сподели: " Внимавайте, тъй като се обадих на Министерство на вътрешните работи ". И като хукнаха, половината отпътуваха край нас, а другата част отпътуваха надолу ", описа за Българска национална телевизия доктор Мария Джамбазова, която също живее в блока, до който се е разиграла грозната сцена. От полицията също потвърдиха за случая. Според сводката на Министерство на вътрешните работи той се е разиграл в 22,38 часа и незабавно е получен сигнал, че две групи се бият наоколо до учебно заведение " Тома Кърджиев ". На мястото са били пратени екипи, които са съумели да открият и разпитат част от участниците в багра.

Враждата сред " сините " и " алените " в Русе е много сериозна. Ултрасите на Левски търсят възмездие за 2017 година. Тогава последователи на ЦСКА нападнаха фенклуба на своите противници. Той бе омазан с алена багра, директно преди посещение на Левски за мач с Дунав в Русе. Пожалени бяха само ликовете на Апостола, Христо Ботев и капитан Димитър Списаревски,които са изрисувани до входа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР